Robyn och Stockholm

Tre val. I går hade jag tre val.

  • Gå på 30-års fest
  • Springa Midnattsloppet som jag var anmäld till.
  • Se Robyns konsert på Sjöhistoriska och det var det som blev valet eftersom jag köpte biljetterna direkt när de släpptes.

Snö. Åkte tidigt på morgonen och körde direkt till glassbaren Snö i Vasastan för att försäkra mig om en strut med smaken Brynt smör, kola och rosemarin.

Åt den i Vasaparken rakt över gatan.

Astrid Lindgren. Bäst som jag satt där fick jag för mig att en gång för alla uppsöka porten till lägenheten där Astrid bodde. Hon gick ju ofta ut till Vasaparken där jag satt. Den låg närmare än jag anat och jag har ju gått förbi den många gånger utan att ha anat.

Nu har jag beslutat att boka in mig på en guidad tur i lägenheten.

Shopping. Körde vidare och parkerade på Östermalm för att ta en promenad till city för lunch och shopping

Hötorget. Fick in den där klassikern att köpa blommor billigt när de håller på att plocka ihop på Hötorget.

Sjöhistoriska. For vidare sista biten till Sjöhistoriska för att se Robyns konsert och kom dit alldeles för tidigt med facit i hand. Det blev en lång väntan med den ena akten knepigare än den andra som avlöste varandra innan det var dags. Är ingen större fan men kunde njuta och uppskatta konserten.

Det blev en mycket sen hemfärd med bil till Örebro mitt i natten, mörkret och regnet.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.