Brunch och skoköp

Brunch. Min dotter fick en brunch i present senast hon fyllde år för snart ett år sedan och den var tänkt att delas med mig. Brukar ge henne sådana där upplevelsepresenter och vi har vandrat på takåsar i gamla stan och flugit i lufttunnlar i Bromma och i dag blev det en brunch på Kung Carls bakficka.

Sommarväder. Verkar som hela landet har strålande sol och så även Stockholm så det blev en varm vandring över Kungsträdgården där Riks FM-festivalen pågick för fullt.

Loppis på Hötorget. Vi överraskades glatt av en stor loppis på Hötorget på väg till brunchen och jag såg väl några intressanta prylar, men håller ju på och rensar upp hemma för fullt och då ska jag inte fylla på med mer, men vi lät oss imponeras av mångfalden av saker som dukats upp.

Skotest. Min dotter har provat löparskor i veckan och kände sig nu villrådig och frågade pappa om råd och det slutade med att vi gick till XXL för att prova, knyta, springa och bestämma sig för ett par som hon nu köpt hem på prov. Tror att de kommer att testas redan i dag när bubblet från det glas skumpa vi tog på brunchen gått ur kroppen.

Hem igen. Sitter nu på tåget hem igen efter några timmars umgänge. Det är vilodagen och den har jag ägnat åt min dotter som lever, bor och arbetar i Stockholm och det måste få vara på det sättet så Stockholm inte bara blir en arbetsort för mig.

Christer Hansson

2 svar till “Brunch och skoköp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.