K-märkt Solna Strand

Premiär. I fredags var det öppningspremiär för K-märkt i Solna som ligger i samma nybyggda hus som huvudkontoret flyttar in i och mer eller mindre alla mina kollegor som var på plats passade på att luncha där.

Koncept. Jättespännande koncept med att erbjuda mycket grönsaker med kött, fisk och fågel som komplement. De får råvarorna på natten och vet alltså inte från dag till dag vad de ska tillaga för mat och råvarorna är sådant som är överskott från grossister bl.a.

Priset. Grundpriset är 65 och sedan betalar man efter vikt beroende på hur mycket man tagit på buffén. Tanken är att man som gäst gör en avvägning av hur mycket man vill äta och är beredd att betala och det leder till ett minskat matsvinn.

Trevligt. Trevliga lokaler och supertrevlig personal bidrog till att den första dagen gav ett gott intryck.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.