Varm och svettig lördag

Långpass. Började dagen med ett långpass löpning och det var skönt att ta det innan värmen blev en utmaning.

Plockandet. Målet just nu är att bana väg från entrén, ner för källartrappan och rummen i källaren fram till dit fiberkabeln ska in och en mottagare ska sättas upp. Plockade och fixade med det igår och det innebär att en del saker sorteras bort och andra ska sorteras in i kategorier och ner i Ikeas genomskinliga platsförvaringar. Den ena saken jag tog i fick mig att flytta till ett annat rum och där hittade jag någon annan sak som skulle tas om hand o.s.v. och det slutade med att jag rotat fram saker ur husets alla skrymslen och vrår och tappat prioriteringen att bana väg fram till rummet där fibern ska in.

Ikea. På Ikea kan man hyra kärra och det passade bra att åka ut dit för att köpa mer förvaring. En kompis hade förbeställt en stor garderob så det passade bra att ta det tillsammans. Passade då på att flytta möbler från kompisen som jag ska få låna på obestämd tid och köra ett par speglar från mig till polaren. Vi bar och kånkade så svetten rann från panna och nacke ner längs ryggen.

Slutklämmen. Sent på kvällen röjde jag upp det framplockade där hemma och gjorde klart vattensängen för nypremiären.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.