Resdag

Förberedelse. Det började redan igår med att packa och fixa frukosten för att kunna gå upp som vanligt klockan fem och hinna med tåget nån timme senare.

Tågresan. Eftersom tåget gick före ordinarie arbetstid lät jag mig slumra till några stationer innan datorn fälldes upp och dagens förberedelser tog vid.

Verksamhetsplanering. HR-avdelningen har ställt in några möten den här veckan och det här höll också på att få stryka på foten, men det blev av som första möte för dagen och vi diskuterade hur vi ska få in arbetsmiljöarbetet i myndighetens verksamhetsplan.

Nya huvudkontoret. Jag trivs jättebra på det nya huvudkontoret som är aktivitetsbaserat och det verkar som om övriga medarbetare också är positiva.

Egna möten. Min kollega och jag har haft två Skypemöten med huvudskyddsombud i myndigheten ute i landet för att ge stöd och råd.

Egen planering. Vi hann med att fortsätta planera inför hösten innan det var dags att dra vidare till Malmö.

Tåg. Det tåg vi skulle ha åkt med drog på sig förseningar innan det ens kommit iväg från Stockholm och vi anade oråd i och med signalfelet på sträckan som gäckat tåg hela dagen.

Flyg. När avgången var en timme framskjuten vågade vi inte vänta längre utan bokade av tåg och bokade på flyg från Bromma vilket var helt rätt beslut eftersom tåget blev i ställt.

Älskar att flyga och stirrade ut genom fönstret den timme vi var i luften och lät mig imponeras av molnformationerna.

Malmö. Vi möttes av den där hettan när vi klev av planet som man kan göra utomlands och jag har promenerat kort på stan nu i kväll och njutit av det pågående utelivet på Lilla Torg bl.a. innan någon timmes jobb på rummet.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.