Trevligt med vänner

Öl-avtalet. Det är en genialisk reklam med öl-avtalet för att säkra upp de där träffarna som aldrig blir av, ”du, vi måste ses för att ta en öl nån gång”

Vänner. Vi blev goda vänner under resan till Taizé i somras. Vi delade buss i flera dygn, arbetade ihop och hade gemensamma bibelstudier och en sådan tillvaro kring livsfrågorna fogar människor samman. Vi har inte känt varandra speciellt länge men det känns tryggt, bekvämt och roligt tillsammans med dem.

Krogsväng. Den återträff som inte blev av under min semester blev av nu i kväll och det blev ett nedslag på stadens krogar för en bit mat och prat och pratade gjorde vi mycket och länge med många skratt.

Återseende. Nu är kvällen till ända och alla har åkt hem till sitt. Några av dem kommer jag träffa i kyrkan och någon har jag kontakt med på Facebook och så hoppas jag att vi kan ses snart igen på samma sätt som i kväll.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.