Lång jobbdag

Möten. De har varit möten non stop i dag med olika ämnen.

Huvudkontoret. Trivs som fisken i vattnet på nya huvudkontoret. Tycker att det känns bekvämt och funktionellt.

En dag. En dag som idag går fort trots några timmar övertid. Att kunna byta miljö och arbetsplats som stödjer arbetssättet stimulerar nog mitt sinne positivt.

Christer Hansson

3 svar till “Lång jobbdag

  1. Jag blir lite förundrad över mina reaktioner på dina texter – inte att de är konstiga eller så, bara att din värld är mig så främmande numera. Detta att jobba, och ha ambitioner som ibland är svåra att få gehör för, att hela tiden ge sin tid och sitt liv till en arbetsgivare. Jag gjorde det också i många år – och nu känns det mycket märkligt att jag faktiskt gjorde det, välsignar mitt liv numera – med allt det givit mig av glädje, sorg och smärta. Kram Crister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.