Hälsat på hos farsan

Inlagd. Farsan blev inlagd igen på USÖ i veckan och jag har följt det på håll under mina jobbresor. Klart det känts kymigt att resa långt bort när han mår som han gör. Är jag hemma i Örebro kan jag cykla till honom på 10 minuter.

Helgen. Var där i går för första gången och han ligger på ett rum med tråkig utsikt och bara tre kanaler på TVn, han som gillar att zappa runt bland betalkanalerna för att se de nischade programmen. Har varit där nu i dag igen tillsammans med min dotter för att prata bort en timme eller mer, tror att det blev lagom innan han behövde vila lite.

Tisdag. Har planerat att åka dit på tisdag kväll igen innan jag tar tåget till Stockholm och därefter kommer jag nog kunna hälsa på resten av veckans kvällar.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.