Hälsat på hos farsan

Umgås. Nu har han varit inlagd så länge att det känns som att komma hem till honom på rummet.

Kollade nyheterna. Han kollade på nyheterna när jag kom och då passade jag att titta på dem samtidigt.

Vädret. Vädret i landet är alltid intressant och vi såg hur vintern etablerat sig i norr medans sensommaren pågår i söder. Jag beskrev dagens väder i Örebro för honom eftersom det är så kass utsikt från hans rum, det han ser är en innergård med plåttak.

Dagen. Vi pratade om dagen, vad han har gjort och vad jag har gjort.

Tåget. Jag passade på att besöka honom innan tåget till Stockholm som jag sitter på och i dag kändes det inget bra att lämna honom, samtidigt som jag är glad för att jag kunde träffa honom i dag också.

Christer Hansson

2 svar till “Hälsat på hos farsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.