Redan Torsdag

Måndag. Arbete på hemmaplan och sedan på eftermiddagen tåg till Stockholm för arbete på huvudkontoret.

Tisdag. Prevents Arbetsmiljöverkstad på förmiddagen där den stora behållningen var passet om hälsofrämjande ledarskap. Tåget hem till Örebro efter lunch med flera Skypemöten under resan och när jag kom fram till hemmakontoret.

Hämta ut grejer. Ligger i en rytm där jag beställer på nötet vad jag behöver och hämtar ut det de dagar jag är på hemmaplan. I tisdags var det min Google home och Bokashiströ så tisdagskvällen ägnade jag åt Google home och försökte lära känna henne.

Onsdag. Skypemöte på hemmakontoret och sedan tåg till Stockholm för gemensam lunch med kollegan för att stämma av hans möte på förmiddagen och förbereda oss inför myndighetssamverkan på eftermiddagen.

Vi satt kvar på huvudkontoret nån timme för att utvärdera den något märkliga dagen för oss två centrala huvudskyddsombud på myndigheten, en position som kräver en hel del av oss och har andras förväntningar på oss och våra egna.

Tog mig till mitt boende medelst två tunnelbanelinjer och en promenad i det lätta kalla regnet, samma regn som jag med glädje stack ut och sprang i med en enorm frihetskänsla och renande av tankar och intryck.

En härligt i smaken het soppa till middag och så telefonsamtal med kollegan på kvällen och nån timmes ytterligare arbete innan nattsömnen med Värtahamnen som utsikt.

Torsdag. Dagen har börjat och jag har prioriterat bort ett möte, de räcker till ändå. Frukosten är klar och jag ska få in ett andaktspass innan jag startar upp jobbdatorn.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.