Konfadadag

Mina timmar är räknande när jag är hemma i stan och får prioritera det som ger mest effekt.

Vaknade tidigt för att jag valde det och passade på att streama lite oavslutade program. Det fina med streaming är att jag själv väljer och på mornarna är jag vetgirig och då kan jag ju välja den karaktären av program.

Träningspass på 10 km där jag rensade hjärnan och spotifylistan. Står inte ut längre med att lyssna på musik som inte ger mig bra energi, så när det kommer en sådan låt stannar jag upp och tar bort den.

De första tre kilometrarna blev väldigt ryckiga pga alla stopp för att skriva ner lösningar på jobb-dilemman. När jag springer kommer lösningarna.

Dusch och den andra frukosten innan anslutning till det stora konfagänget som precis börjat fira gudstjänst. Sedan jag börjat resa så mycket i tjänsten deltar jag inte längre på ledarträffarna innan konfirmanderna kommer för att jag behöver de timmarna till mig själv och hushållet.

Det är tufft på jobbet och det sliter på mig och då kan det nog anses vara baklänges att engagera mig på min fritid, men faktum är att det är likadant med konfan som med löpningen, det ger mig energi. Det är fantastiska människor i konfirmander och ledare jag får umgås några timmar med och där finns hopp och tro.

Hoppade över den efterföljande ledarträffen för att få loss tid att packa, vattna blommor mm.

Som avslut innan tåget svängde jag förbi ett kalas jag var inbjuden till där det blev mat och fika.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.