Hasse & Tage

De är synonyma med min bardom och ungdomsår. De bara fanns där som ett samhällets fundament i det sammanhållna Sverige. Deras humor är ju också stilbildare för många efterkommande generationers komiker

Kände att jag var tvungen att bryta mitt mönster att arbeta varje vakna timme så efter ordinarie arbetstids slut tog jag pendeln in till city och den klassiska Saga-biografen på Kungsgatan för att se dokumentären.

Kuriosa i sammanhanget är att biografvaktmästaren kom in och presenterade filmen innan den skulle börja.

Filmen blev för mig ytterligare en pusselbit för att förstå det samhället som format mig och som ligger bakom oss nu när vi hela tiden trampar på osäker mark.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.