Helt galet

Jag medar det, helt galet hur politikerna hanterar myndigheten. Det kommer gå till historien som Politikerna-går-bananas.

Satt på lunchen och såg arbetsmarknadsministerns direktsända presskonferensen och kunde konstatera att nu svänger det igen och funderade på hur det nu kommer att bli för alla medarbetare som är både luttrade, förbannade, uppgivna, slutkörda, förvirrade och jäkligt trogna uppdraget.

Att vara myndighetens centrala huvudskyddsombud med ambitionen att utföra uppdraget på bästa sätt för verksamheten och arbetsmiljön är en riktig utmaning. Ingen har varit med om liknande förut, det finns liksom ingen att fråga hur de gjorde.

Det är verkligen från dag till dag nu och göra det allra bästa av det vi har att förhålla sig till.

Jag säger det igen, det är helt galet och jag menar verkligen det.

Christer Hansson

3 svar till “Helt galet

  1. Politikers och beslutsfattare hantering av alla ni som är anställda på Arbetsförmedlingen är skandalös, absurd, omänsklig och totalt utan vett! Önskar dig kraft att ändå göra det jobb du har – det är viktigare än någonsin nu!

  2. Det är så skrämmande att sossarna gick med på att rasera så mycket av vår välfärd. Det gäller vård/omsorg, skola, sjukvård, viljan att sträva till att minska klyftorna, kollektivtrafik, AF och så vidare….!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.