Filmdagarna

Juldagen blev filmdagen med den fem timmar långa versionen av Fanny och Alexander som avslutade eftermiddagen och påbörjade kvällen. Skjutsade hem min dotter från sin farmor efter det och tittade nu i kväll på The Phantom Menace som är den första av Star Wars filmerna i kronologisk ordning.

Kände mig för med en löprunda på förmiddagen efter mitt eget löparförbud pga hosta, men det kändes tungt så jag kämpade på i fem kilometer innan det fick räcka för den gången.

Hämtade min dotter och åkte ut till min morsa där vi hängt hela juldagen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.