Ännu en dag till handlingarna

Nu är det så där att dagarna flyter ihop och timmarna svävar iväg.

Vaknade konstigt nog klockan fem i morse och valde att använda morgontimmarna till att streama olika program som står på att-se-listan. Sista avsnittet av Sture Sventon och Dokumentären om Gyllene Tiders senaste turné och deras historia.

Reste mig upp och tog tag i dagens fix därhemma, såsom att pyssla med krukväxterna, tvätta och fortsätta sortera saker ner i Ikeas plastförvaring.

Vid lunchtid var jag redo för ännu en fem-kilometers löptur. Tar korta sträckor den här veckan för att komma igång igen och har redan nu beslutat att låta bli att springa Sylvesterloppet på nyårsafton. Är i för dålig form och så prioriterar jag att hälsa på min pappa som är inlagd på USÖ.

Där har han en egen ”lägenhet”, nåja, ett eget rum med egen ingång på markplan. Var där en kort stund nu på eftermiddagen och ångrar att jag inte stannade längre istället för att följa mitt dagsschema med aktiviteter.

Hann tidigare på dagen montera den sista intelligenta lampan i hemmet så nu tänder och släcker utebelysningen sig själv beroende på dagsljuset och lamorna i entréhallen kan jag fjärrstyra.

Småsprang från USÖ till slottet för att se den magiska maskinen vilket var imponerande

Satsade allt på ett kort att efter det hinna till Ikea för att köpa ännu en förvaring och hann dit med nio minuter tillgodo.

Är nu hos morsan en stund innan jag svänger hemåt igen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.