lungt tempo

Känns som att samhället gått in i ett lugnare tempo, förutom i livsmedelsbutikerna där det var full commerce.

Behövde veckohandla till mig själv och köpa frukt och choklad till min pappa som jag inte får träffa längre.

Allt jag ville köpa fanns det gott om. Har lite svårt att förstå vad man hamstrar. Det är många produkter som mättar, men kanske inte den bästa ”nödprovianten” Nu bunkrar man väl i och för sig inte för kris, men jag skulle prioritera ägg, Nutella och jordnötssmör t.ex. som innehåller näring och hög energi. Alkoholfri öl skulle jag nog bunkra upp också eftersom den är trevlig att dricka och innehåller också en hel del näring. Nu är jag ingen expert på området så jag undanber mig pk-kommentarer om detta.

Bunkring? Nix! En vanlig veckohandling😊

Lämnade pappas matkasse där han bor. Ställde kassen vid entrén, ringde ner en personal och tog steg bakåt så att vi hade säkerhetsavståndet när hon hämtade den.

Åkte hem och klippte fler träd innan det blev för mörkt, blött och kallt.

Just det! Sprang ju mitt långpass i morse. Fick in 25 kilometer vilket jag är mycket nöjd med.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.