Sov oroligt i natt

Sov både tungt och oroligt med jobbrelaterade drömmar som kom och gick och det fullt förståeligt efter denna vecka som varit fullspäckad med möten och allt med Corona-oron vilande över sig.

Har lärt mig att hantera lördagsmornarna som känns som om en ångvält kört över mig så jag på ett par morgontimmar kan skaka av mig det och få upp energierna att ta tag i dagen.

Solen värmde i den kyliga luften och det blev fina timmar ute för att klippa gråpäronträdet och det blev både lunch och fika i soldränkt lä på pooldäcket.

Försöker att normalisera mig med att veckohandla vilket blev på Coop x-tra där många kunder handlade med handskarna på.

Har avböjt att vara med på Konfa-söndagen i morgon. Behöver vara konsekvent med arbete och fritid. Har ju mer eller mindre gått i frivillig karantän den här veckan och då vore de knepigt att på söndagen umgås flera timmar med konfirmander och ledare. Hoppas att de får en fin dag ute i det fria.

Tv-kväll i min självvalda ensamhet och det blir en tidig sänggång så att jag är pigg inför den tidiga morgonens långpass löpning vilket kommer ge mig en enorm glädje och tillfredsställelse.

Christer Hansson

2 svar till “Sov oroligt i natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.