Penséer

På plantagen var det rea på penséerna för att de börjat hänga lite och det passade bra nu när jag åkt dit för att köpa just penséer.

Får alltid inspiration och odlingslust när jag går varvet runt och passade på att köpa några andra vackra blomster som doftar gott.

Har som mål att plantera vackert där ögonen faller i trädgården så jag röjde upp i en igenväxt rabatt och satte där väldoftande. Bättrade på jorden med bokashi och det ska bli spännande att se hur det verkar.

Penséerna får vänta tills i morgon för att bli planterade för jag var tvungen att lägga en timme på gräsklipparroboten Sören vars detektorer strular och efter en timmes felsökning är jag rätt säker på hur jag ska kunna fixa det.

Det var var varmt och skönt och humlorna surrade gott i mina blommande fruktträd.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.