Som vanligt

Med största sannolikhet är jag en introvert personlighet och det har jag fått kämpa med i en extrovert värld. Borde ha sökt mig till forskning, filosofi eller annat grubbleri om jag vetat bättre när jag var ung.

Det blir liksom ett skav som suger kraft att försöka prestera i den extroverta världen.

Nu när alla är isolerade och umgås på distans fungera min värld mycket bättre. Det här tillstånden kan pågå länge utan att det beror mig negativt. Tvärtom så verkar det som att jag får kraft av det. Nu kan jag leva i min lilla bubbla och leverera till den extroverta världen.

Christer Hansson

Ett svar till “Som vanligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.