Tung löpning

Såg fram emot morgonens långpass eftersom det bara var 26 kilometer och skulle vara snart avklarat.

Njöt som vanligt av gryningen och dagens uppvaknande. Jag, vägen, solen och naturen.

Det blev varmt och jag tog av mig bandanan och handskarna för att hålla en bra temperatur i kroppen, men jag var klantskalle och tappade bandanan någonstans. Jag har flera, men den här var från Wings for Life som var ett lopp jag uppskattade mycket de är de arrangerades i Sverige.

Kände tidigt en andfåddhet och tunga ben så jag förstod att idag skulle jag få kriga för kilometrarna.

Letade efter bandanan på hemvägen efter vändningen vid 13 kilometer, men den måste ha blåst iväg.

Frulle när jag kom hem och resten av dagen blir det att ligga på sofflocket som en riktig Kronblom.

Mitt minne säger att Kronbloms fru lät honom ligga på sofflocket även om hon tyckte att han skulle upp och bidra. Däremot Lilla Fridolfs fru slog Fridolf i huvudet med en brödkavel. På riktigt, det låter livsfarligt.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.