Bildag

Först åkte jag och besiktigade bilen på Dekra, en för mig ny aktör på marknaden som erbjuder en behaglig kundresa.

Fick en tvåa på ojämna bromsar och ett tips om att en balanseringsvikt på ett av hjulen satt löst.

Åkte direkt till verkstan som förra veckan bytte och balanserade däcken. Nemas problemas där inte, de fixade det medans jag bjöds på en kopp kaffe i en typisk bilverkstadsmiljö.

Med balanserade däck åkte jag vidare till den verkstad som fixade bromsen höger fram och han förklarade att jag borde fixa vänster fram också för att få jämn bromskraft. Tackade för informationen och åkte hem för att boka en ny tid hos AD Bilverkstad Yrkesakuten, de som gjorde servicen och bytte däck för en vecka sedan. Kommer låta de titta på bilen.

Det har varit varmt att jobba i dag så jag var helt slut efter jobbet och fick i princip inget gjort under kvällen. Passade på att köpa med mig mat från Mc Donalds som jag tog med till Karslunds vackra omgivningar för att äta i lugn och ro.

Har vattnat i trädgården nu när det blivit svalare. Gör det varje kväll på de växter som behöver.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.