Bildag

Fick två stycken tvåor vid bilbesiktningen för någon vecka sedan och lät reparera det i måndags så det som kvarstod var efterkontrollen.

Vaknade tidigt i tisdags och chansade på att hitta en morgontid någonstans innan jobbet och hittade en klockan sju på Dekra, samma ställe som jag besiktade på.

Hängde på låset som första kund och fick beröm för bromsarna som fixades i måndags. Däremot var lampan fortfarande trasig fast jag sagt till verkstaden att byta den och besiktningskillen tyckte att det var tråkigt att behöva ge en tvåa igen, men eftersom jag var enda kund och ingen på kö så bad han mig att rucka lite på lampor och sladdar till den och då hoppade den igång och det blev rena papper att åka hem med.

Hann hem i god tid innan jobbet.

Har länge gått och dragit på ett stenskott och kände att nu när bilen hade blanka besiktningspapper så borde jag ta tag i rutan och hittade en tid på Carglass efter jobbet och det ligger precis bredvid där jag var och besiktigade på morgonen.

Både Dekra och Carglass ligger i helt nya lokaler och visar i sina koncept att det inte behöver vara traditionell bilmekar-miljö kör man tar hand om bilar.

På Carglass kändes det mer som att jag satt i en hotellfoaje eller liknade och drack mitt kaffe medans bilen servades

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.