Livet går vidare

Detta inlägg skrev jag den 14/6, men det blev hängandes någonstans innan publicering.

I fredags var det begravningsgudstjänst för min vän.

I går hade vi ett coronasäkert firande i familjen där alla som skulle grattas grattades samtidigt då vi ändå var samlade.

Varmt och torrt och vi var oroliga för att tända grillarna, men vi läste på och det rådde varken eldnings- eller grillförbud.

Har petat igång poolen i helgen och i dag blev dag klart så nu ska reningsverket få göra sitt några dygn så blir det bra till midsommar.

Bilen fick en 2a på besiktningen för ojämn bromsverkan och den verkstad jag äntligen hittat och trivs med har felsöka och säger att det är det jobbet som den tidigare firman utförde för två månader sedan utförde. Var där redan i fredags och försökte reklamera, men det är den typen av verkstad i ett av stadens ökända områden som man inte bråkar med i onödan så jag tar den smällen och är glad över den seriösa firman jag nu hittat.

Börjar bli olidligt varmt att sitta inne och jobba på dagarna så nu ser jag fram emot regnet i morgon som kommer ge både väta och svalka.

Var på ett möte under eftermiddagen som handlade om kyrkjoggen vi planerar att dra igång i höst. Går ut på att med gruppen av intresserade springa mellan stadens kyrkor och vid varje kyrka ett stopp med guidning om den.

Under den tidiga kvällen var jag hos Randi och fixade till håret. Blev en ovårdad frisyr vilket passar bra när det ändå råder social distans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.