Plastic Padding

Minns min barndoms doft av Plastic Padding och där och då hade jag kunnat bli sniffare, för det doftade gott och jag blev snurrig av det, men var ack så skadligt att inandas.

Tror farsan såg till att jag inte fick för stark dos i mig när han blandade den gråa massan med den gula härdaren med en så självklarhet och skicklighet.

I mitt minne blandade han alltid Plastic Padding när jag var med honom i garaget så han verkar ha lagat det mesta med den.

Allt detta kom över mig idag när jag med Biltemas plastspackel skulle börja laga husvagnens förvaringslådor. Precis samma doft som i barndomen och med en härdare som skulle blandas i, denna dock röd.

Armerade skadorna och lade på plasten och jäklar vad bra det gick. Förstår nu att farsan Plastic Paddade det mesta som gick.

Samma doft och samma yrsel som då.

Den enda burken jag hade tog slut mitt i arbetet så nu har jag köpt tre till på Biltema.

Kom dit prick 17:00, alltså den tiden de stänger fiket där man kan köpa mjukglassen. Samma sak igår som var en vardag och jag kom dit prick 19:00 för att även då missa mjukglassen för 10 kr.

Mjukglassen är standard på sommarhalvåret samt det övriga man köper just den gången.

Åkte hem och fixade poolen. Klantade till det i går kväll när jag glömde en slang kvar som blev en hävert och tömde ut ett x-antal liter, så pass mycket att pumpen måste ha gått torr i flera timmar och den borde ha brunnit ihop av den värmen, men tvärtom så verkar det gjort den gott för nu är det bättre tryck i den än på länge

Just det, hann med en kort löprunda på eftermiddagen när det var som varmast, men jag börjar bli van nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.