Väderomslaget

Tvingade mig som vanligt upp klockan fem i morse för att springa veckans långpass i dag på 28 km. Hängde på mig både vätskeryggsäck och bälte för det blir ju supervarmt redan tidigt, men de där rackarna väger en del och hämmar löpningen. Blir samma stil och steg som i lumpen när man sprang med utrustning.

Vackert som sjutton var det som vanligt och vid vändningen stannande jag vid sjön för att svalka av mig

Det var med mycket långsam fart jag tog mig fram och jag funderar på om det är värmen som gör mig långsam eller om det är nåt fel på mig.

Efter passet fanns ingen tid för vila så som jag brukar eftersom regnet beräknades dyka upp på eftermiddagen och då behövde jag fortsätta laga förvaringslådan på husvagnen innan dess.

Ville också klämma in ett sjöbad innan ovädret. Har bara badat i poolen och att ta ett dopp i en sjö är något helt annat.

Hann med det jag ville och till och med ligga på gräset i släkten utanför vagnen för att lyssna klart på sommarprataren och nästan direkt efter det kom de första dropparna.

Hade planerat att åka hem i kväll för att vara redo inför i morgon då arbetsveckan drar igång, men det kvalmiga vädret gjorde mig seg och jag hade inte vilat efter långpasset löpning så jag blev kvar vid husvagnen och nu ska det bli mysigt att sova till det smattrande regnet och åskan några kilometer bort.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.