Antikroppar mot Covid-19

Jag var så pass sjuk och det länge i januari och februari att jag nästan var säker på att det var covid-19 som drabbade mig innan det bröt ut som en pandemi.

Jobbade varje vecka några dagar i Stockholm där jag träffade många människor och reste mycket med tunnelbana och pendeltåg.

Min sista arbetsdag i Stockholmsregionen innan isoleringen var på Arlanda där vi fortfarande kramade om varandra inför mötet som var förlagt där trot att rekommendationerna om social distans kommit dagarna innan. Festa med buss från Arlanda till Örebro så då och där kändes det som om att blev jag inte smittad då så vet de sjutton hur jag skulle kunna bli det.

Har väntat otåligt på att kunna testa mig för att se om jag har antikroppar vilket jag hoppades på, så igår som var första dagen här hos oss att kunna göra det så passade jag på

Kollade på vårdguiden nu i kväll och där låg ett preliminärt svar i min journal som sa att jag inte har antikroppar och därmed inte haft covid-19.

Lite ridå som gick ner samtidigt som det blev en bekräftelse på att mina försiktighetsåtgärder faktiskt har hållit coronan borta från mina andningsorgan.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.