Fotosessioner

Kommer vara ledare för kyrkjoggen i höst och inför de arrangemangen ska det fixas FB-arrangemang och skrivas artikel i kyrkans tidning och till det behövs det bilder och för att ta del behövs en proffsfotograf.

Hon gjorde ett fotojobb tillsammans med mig för 6-7 år sedan och vi höll på över en timme nere i Rynningeviken för att få fram de bilder som behövdes. Den gången hade hon en assistent med sig som fick hålla upp en stor reflektor för ljusets skull och många förbipasserande funderade på vad som föregicks när jag poserade uppe på en sten.

Några år sedan gjorde hon ett fotojobb på mitt arbete för en artikel där jag var med. Då plåtade vi väl och länge i rum och korridorer.

För två veckor sedan åkte vi ut till Ekers kyrka en av de där fina sommarkvällarna som var och vi fotade och poserade för att få bra löparbilder i kyrkans bakgrundsmiljö.

Kyrkans tidning beslutade efter det att reportaget om kyrkjoggen skulle frontas på förstasidan och då behövdes det porträttbilder också så då drog fotografen och jag till Längbro kyrka en eftermiddag denna vecka för ytterligare en fotosession.

Det ligger mig inte för att le och se glad ut, men hon är väldigt duktig på att locka fram det så den timme vi fotade log jag bort hela min årskvot av leenden.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.