där himmel möter jord

Har haft ett år på mig att förbereda och nu när det är en vecka kvar har jag satt igång.

Jag funkar så, att jag är som mest kreativ när pressen och deadlinen kommer över mig.

Från att knappt haft en idé så har det nu släppt och konturerna med innehåll börjar bli synliga.

Det är en stor ära för mig att i år få leda de två tillfällena av där himmel möter jord i St.Elavi kapell i Borgholm (Öland). En verksamhet som pågått i många år och som jag deltagit i många gånger. Det är som ett samtal som pågår år efter år.

När jag tidigare tagit över stafettpinnen i andra aktiviteter har jag tagit vid där de andra slutat och sedan utvecklat efter eget tycke och jag gör likadant med detta, så man kommer att känna igen sig samtidigt som det kommer vara nytt.

Kommer nog lägga den allra sista planeringen kvällen innan och det är så det brukar vara för mig och det kommer att bli bra.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.