Vrålade ner till Öland i går.

Husvagnen är gisten och jag har faktiskt rådfrågat ”min” husvagnsfirma, Westerdahls i Örebro om råd ifall jag ska våga åka iväg med den och de kunde som förväntat inte ge mig några garantier för att den ska hålla ihop.

Har förberett mig hela förra veckan för att i bästa fall kunna komma i väg på fredagskvällen, men jag hade städning av lägenheten kvar på lördagen och sedan blev jag klar med packningen av husvagnen vid midnatt.

På söndag morgon då jag tänkt komma i väg tidigt var det för många mogna vinbär att plocka in så det blev några extra timmar med det.

Väl ute hos morsan där vagnen stod på laddning och vänt tog det ett tag att stuva om, koppla på och allt det där så jag tror klockan av runt 14:00 när jag med en overklighetskänsla rullade iväg.

Därefter rullade det på bra i långsamt gemak och utan tid att passa. Hade förberett att stanna och sova efter vägen, men det behövdes inte eftersom jag anlände Öland runt 22-tiden.

Med husvagnen åker jag gärna över Linköping, Kinda, Vimmerby, Hultsfred, Målilla o.s.v. ända ut till sista biten på E22.

Tog en Powernap vid den där fantastiska naturcampingen där jag övernattar ibland.

Hittade en bra plats i mörkret på Lundegårds Camping och vaknade upp till havsbruset några 100 meter bort.

Christer Hansson

Ett svar till “Vrålade ner till Öland i går.

  1. Det låter väldigt härligt, ta en powermap, ingen tid att passa, hitta en bra plats på en populär camping. Jag hoppas att du får fina dagar framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.