25/7 Sträckkörning

Det var med medvetenhet jag valde att kliva upp så tidigt trots endast fyra timmars sömn. Jag presterar som bäst under förmiddagarna och det tänkte jag utnyttja till att sträckköra till Öland och när det var gjort vila på plats.

Tidsplaneringen höll hyggligt och när bilen rullade iväg kände jag att är jag så nära pappa så måste jag besöka honom innan jag åker.

Stannade till vid USÖ och sa till farsan att sköta sig tills vi ses på söndag igen.

Lördag förmiddag och sällskap av Ring så spelar vi och Melodikrysset i en strålande fin sommardag och resan ner till Öland gick tryggt, säkert och galant. Kändes konstigt att åka över bron igen, som att resa mellan två världar.

Bytte om till semesterkläder och stack iväg till stranden i Köpingsvik för att vila i strandtältet. Det var ju min plan, att gå upp tidigt trots för lite sömn, köra till Öland för att på plats vila ut och då kunde jag lika gärna vila på stranden som någon annanstans.

Det blev en fin eftermiddag med sol, vila och bad och en jädrans blandning av badgäster runt omkring. Allt från ett klassiskt killgäng som drack öl, spelade musik och apa till de där familjerna som gör baddagen fult ut med grill, plastmöbler och vattenpipa och däremellan alla småbarnsfamiljer.

Blev en liten tur upp till Kaffetorpet

Njöt av en lugn fika och lät mig inspireras av hur de tuktat träden som gör entrén in till Solliden.

Tankade bilen inne i Borgholm inför resan hem dagen efter.

Kvällen och en bit in i natten ägnade jag att plocka ihop alla prylar i tältet och husvagnen. Det är knappt man tror att det är sant att man får in allt igen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.