Beställer livsmedel på nätet

Är en nyfiken natur och var först ut på banan för 15 år sedan när en ICA-butik startade upp é-handel. Tyckte att det var lätt och smidigt, men sedan kom jag av mig och föll in i det invanda beteendet att gå i butik för att handla livsmedel.

Därefter har jag verkligen vakat på det där med näthandel och handlar allt jag kan där till de bästa priserna, men livsmedel har jag fortsatt att handla i butik, tills nu.

Goda vänner har handlat åt mig nu när jag insjuknade i covid 19 och det har blivit en kasse varannan dag. Nu är jag så pigg att jag kan gå själv till butiken, men kommer avvakta några dagar ytterligare innan jag ger mig ut bland människor, allt för att inte sprida smitta.

Så i går blev jag sugen på att näthandla livs, inspirerad av en annan vän som gör det nu under pandemin och jag valde Willys eftersom de har en butik nära där jag bor samt sådana luckor man hämtar ut kassarna från och slipper då möta en annan människa.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.