En lugn födelsedag

Tillät mig att sova tills jag vaknade och tog en kopp kaffe, tände stearinljus och mös till julkalendern.

En löprunda på 7 km satt fint och jag kände att det milda vädret är en välsignelse för min träning och alla som väljer att coronasäkert umgås utomhus.

Städade och fixade hemma i väntan på besked från sjukhuset om jag skulle få besöka farsan under dagen och till slut ringde de och sa att det var okey. Har inte träffat min pappa sedan slutet på oktober pga besöksförbudet som infördes då, men han var så fin och fräsch när de rullade ut honom från avdelningen till mig.

Vi pratade i en timme om allt mellan himmel och jord som har hänt sedan sist och han hoppades på att det skulle serveras julmat när det så är dags och framförallt julkorv.

Att få träffa honom igen var en önskan som blev uppfylld och en av de finaste presenter.

Svängde förbi Eko för att köpa en tårta att fika ihop med tillsammans med morsan och trots att jag haft coviden vidtog vi alla försiktighetsåtgärder och jag stannade inte längre än stipulerade 15 minuter, eller några till kanske.

Det var fint att få träffa båda mina föräldrar på min födelsedag så det var med förnöjsamhet jag åkte hem för att avsluta kvällen tillsammans med en nära vän och hennes barn med pizza och tårta enligt mina önskemål.

Tacksam för en fin dag och med alla hälsningar på facebook från människor i mitt liv känner jag tacksamhet.

Hem fra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.