Katekumenatskurs på distans

Vi fick flytta katekumenatskursen från slutet på januari till nu i april, men den gick ju ändå inte att genomföra i det fysiska rummet så den blev i en digital variant istället.

Jag har varit ledare för grundkursen i många år, men detta år orkade jag inte engagera mig i förarbetet pga att jag behövde återhämtning efter året med pappa som slutade med att han dog i januari. Har haft fullt upp med mitt ordinarie arbete och då har fritidsaktiviteterna fått stryka på foten.

I lördags var det dags för de digitala kurserna och jag hoppade in som oanmäld deltagare och det gjorde mig gott att bara få delta och ta till mig. Dels behövde jag det personligen och sedan var det nyttighet att ta deltagarens perspektiv efter alla år som ledare.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.