Det är min dopdag i dag

Jag döptes den 28/6 för många år sedan och jag minns det. Började fira dopdagen för några år sedan och det är en av de finaste högtidsdagarna för mig och stort tack till mina föräldrar som i en avkristnad tid och från egna förhållanden utan religion ändå lät döpa mig.

Har tagit ett avbrott i GeKås-shoppingen och åkt ner till Björkängs havsbad för att njuta några timmar och det blir mitt dopdagsfirande tillsammans med naturen och en av de platser jag älskar.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.