Glad Påsk!!!

Äntligen är det påsk och för oss som tror på uppståndelsen utan att kräva bevis för den finns det åter en kyrka med en herde att följa 🙂

Kristus är uppstånden!!  Ja, han är sannerligen uppstånden. 

Sitter i soffan men min första kopp kaffe efter fastan. En stor skål med olika sorters choklad står framför mig och på TVn har jag valt en romantisk engelsk film som för mig tillbaka till det land som jag fick så fina upplevelser ifrån. 

För någon timme sedan sökte jag mig till den församling som ja älskar så mycket för att fira ljusets återkomst och seger över mörkret. Är så tacksam för att jag funnit denna moderna kyrka med ett tilltal som passar mig och den nutida människan. 

Det var nog en av de vackraste påsknattsmässor jag varit på, med en musik och glädje som faktiskt skapar den fest som vi varje söndag påstår att vi går till för att fira uppståndelsen. 

De tre ungdomarna som spelade och sjöng skapade magi i gudstjänsten och en predikan som talade till oss i nuet byggde en grund att vila i fram till nästa påsk.  

     

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.