Det blev husvagnsfix i dag också

Hämtade Nova på dagis direkt efter jobbet och åkte ut till husvagnen för att fixa mina två mål för kvällen.

 När jag var i Arvika strulade fästet till husvagnsantennen och nu när jag skulle fixa det så visade det sig att det var handhavandefel 🙂 

Tur var väl det för då fick jag loss tid till kvällens andra fix. 

Röret ner i vattentanken är så kort att det blir 2-3 liter kvar varje gång som den börjar att suga luft. Det känns rätt ofräscht att den skvätten gammalt vatten blandas upp med det nya som jag fyller på så min tanke har varit att förlänga röret med en slangbit som går ända ner i botten på tanken. 

Hittade ingen slang med rätt dimension på lunchen mör jag var ute på stan och letade. Hittade förresten ingenstans där man nu de köpa mindre slang än 20 meter. 

Letade rätt på några olika dimensioner här ute hos mina föräldrar men ingenting fungerade. Letade runt i husvagnens ”bra-att-ha-låda och hittade en skarvkoppöing som faktiskt löste hela problemet. 

Har testkört och nu står tanken full med renande vatten som jag tömmer ut i morgon. 

Dagens två mål är uppfyllda och det känns bra. Tittade runt lite på det tätningsjobb jag gjorde i helgen och bättrade på lite hör och där. Det är för tidigt att avgöra om jag lyckats täta vagnen men jag kollade lite på den i morse när det regnade för fullt och då såg allt okey ut. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.