Lördag = torgdag

Det skrev jag om redan förra lördagen så det är redan känt 🙂

Så oavsett väder så ska jag in till Borgholms torg på lördagar även om torghandlarna uteblir på grund av regn, så som idag. 

Tycker om att ränna runt i second hand butiker så det var det som lockade samt att få äta Ölandsglass chokladdoppade mjukglass, trots regnet. 

Började på ett nyöppnat ställe för second hand och prylar och blev kvar där länge. Sänker tempot inne i sådana butiker för att verkligen känna in prylarna. Det blev några köp där men var försiktig eftersom de låg lite högt i pris. 

Därefter vidare i regnet till Röda Korsets Kupan. Gilla det stället och vill dit på lördagarna. Kollade om de fått in några nya böcker men det såg ut att vara de samma som sist jag var där. 

Slog mig ner och tog en kopp kaffe som de bjöd på. Tittade runt på de övriga kunderna samt personalen som skapade en gemyt bland alla prylar. 

Kupan i Borgholm har många justa saker till bra priser som är dynamiska. Kan rekommendera stället. 

Efter kaffet kollade jag in textilierna och kände mig lite som Ernst. Hittade några dukar jag gillade som jag ska ha i husvagnen. Blev några ljusstakar och lite annat också. 

Nöjd tog jag promenaden till Ölandsglass och satt där en stund och filosoferade över tillvaron och mina inköp. 

På väg tillbaka till cykeln som stod parkerad vid kyrkan som angränsar till torget upptäckte jag något som jag missat varenda gång ja passerat förbi. 

Många av Viktoriastipendiaternas fotavtryck fanns ingjutna i plattor som låg där på torget. Ska ta kort på det någon dag när det regnar mindre än det gjorde i dag. 

Sista anhalten i Borgholm innan jag cyklade tillbaka till husvagnen blev Netto där jag köpte in det som fanns på inköpslistan. 

En mycket bra torgdag i Borgholm

Ett svar till “Lördag = torgdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.