Höll på att missa tåget. 

Satt i godan ro på Burfer King när det slog mig att tåget går 17:24 och inte 17:37 som jag fått för mig och det är en jäkla skillnad. Det duger inte att stå där 17:26 och tycka att jag var ju ändå nära. 

Annars har dagen rullat på bra. Tycker om att vakna på hotell och glida ner till frukosten. Hellre det än att vakna på soffan hemma och hasa sig ut i köket. 

Idag kändes både rösten och jag oss bättre än i går. Det var bättre gry i mig om man säger så och tur var det eftersom det var min dag idag. 

Trivs väldig bra med att jobba tillsammans med J från Previa, vi har hittat varandra och det känns tryggt och då finns de utrymme för spontanitet och några goda skratt mitt i allvaret. 

Nu har vi utbildat 24 skyddsombud i myndigheten som kommer att göra sitt bästa för att alla medarbetare ska ha det bra på jobbet. På så sätt får vi en bra verksamhet som gynnar samhällsutvecklingen. Är stolt över att få vara med och bidra. 

Nu ska jag åtgärda mail resten av resan hem. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.