Halva dagen hemmafix

Första halvan av dagen gick åt till att städa husvagnen och tvätta. Bäddade i ordning den andra bädden i vagnen eftersom jag får husvagnsgäster med mig till Göteborg 🙂

Käkade middag tillsammans med mina föräldrar och vilade en stund innan jag åkte hem för lite hemmafix andra halvan av dagen. 

Tömde bilen på alla prylar som jag tidigare under dagen tömt husvagnen på. 

Fyllde på poolen eftersom det avdunstats den hel del i värmen

Kollade runt i trädgården och ryckte ett ogräs här och där. Hittade massor av mogna bigarråer som jag klättrade upp i träden för att komma åt. 

Plockade två stora bunkar som räckte till mina inneboende, en vän och hennes tjejer, mig själv samt till mina föräldrar. 

Hade en chokladbit liggandes på passagerarsidan, där Petra Mede bland annat suttit och den smalt i värmen så det blev att köra fläckborttagningsmedel på den

Mer kuriosa med bilen är att min jobbarkompis son är född i bagageutrymmet på den. När han och hans fru ägde bilen så hann de inte in till förlossningen utan fick stanna längs vägen och för att föda. 

Fick den godaste falafelwrap av min inneboende 

Vattnade blommor och småplockade lite innan jag åkte ut till mina föräldrar igen och husvagnen. Passade på att tanka bilen också, det är enklare utan husvagn där bak. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.