Bilprovningen

Börjar bli lite akut att besiktiga bilen och hade sån tur att få en tidig morgontid på Bilprovningen, ja den klassiska gamla bilprovningen som alltid funnits. När jag var liten hade inspektörerna båtmössa och stålgråa kläder för att markera myndighetsutövningen.

Sedan bilprovningen blev konkurrensutsatt har bemötandet av kunden blivit ett annat och man kan ta sig en mugg kaffe medans bilen ses över istället för att stå i nervös stram givakt för att i bästa fall hålla inspektören på någorlunda gott humör.

Inspektörernas öde är nog samma som dinosauriernas, de dog ut.

I morse bemannades Bilprovningen av två unga tjejer med långa naglar och tatueringar som mötte upp med glatt humör. Serviceinriktade och kunniga med förmåga att informera mig om bilens brister så att jag kände mig som en vinnare.

Christer Hansson

2 svar till “Bilprovningen

  1. Det är säkert 8-10 år sedan jag va på en bilprovning vi brukar passa på att byta innan det är dax🤣🤣😂.
    Gick din pärla💖 igenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.