När man talar om Ernst

Morsan frågade häromdagen om jag hört eller sett något från Ernst och efter en stunds funderande så kom jag fram till att det nog har gått två år sedan husspöket flyttade handdukar och hade andra hyss för sig.

Kom hem framåt midnatt i går och gav katten CT mat och chillade med honom en stund där nere. Han är ju katt så han ville gå ut i sommarnatten och skulle barra kloa upp sig på hallmattan först. Jag stod bakom och väntade på att han skulle bli klar så att jag skulle kunna släppa ut honom.

I samma stund som han blir klar hör vi ett skrapande ljud uppe från min lägenhet och han far upp i trappen mot ljudet. Jag blev skiträdd och blev helt stilla för att inte höras och kunna höra mer.

CT kom ner igen och gick ut genom den öppna ytterdörren och jag följde med. Gick runt huset på utsidan och försökte se in genom fönstren om det var något där.

Ringde min kompis som bor i närheten och hon kom över så att vi tillsammans kunde gå upp i lägenheten och jag med en kvast i beredskap ifall att.

Hittade inget onormalt men läskigt var det.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.