Snöröj

Tog mig vatten över huvudet tidigt i morse med ambitionen att springa långpasset i snömodden. Klarade mig ändå hyggligt, men med 3 kilometer kvar av 24 tog lårmusklerna slut och jag fick gå resten av vägen hem och blev då kall, framförallt om fingrarna.

Passade på att skotta snö innan jag gick in och det hade kommit en hel del.

Åt frukost och vilade en stund innan dagens pyssel med att fortsätta tvätta bland annat.

Ringde morsan framåt eftermiddagen och hon höll också på att skotta och det kändes inte okey så jag åkte ut dit för att hjälpa till och det var värre än jag räknat med eftersom hela gårdsplanen var insnöad och det var omöjligt att komma in eller ut med bil.

Fastnade med min Volvo i en driva vilket jag även gjort redan hemma på garageuppfarten, så två fastkörningar på mindre än en timme.

Drog igång deras lastmaskin och plogade av gårdsplanen och där de har bilen så att de kan ta sig in och ut.

Tja, dagen gick och jag har tvättat ännu mer och packat inför jobbresan till Stockholm i morgon.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.