Regionsamverkan

Förmiddagen ägnades till regionsamverkan på huvudkontoret med en dagordning att avverka. Den otroligt pressade situationen som myndigheten befinner sig i börjar bli en vana att hantera. Varenda fråga är extrem som kräver sina lösningar. Det tar rätt hårt på krafterna och jag hade svårt att hålla mig vaken på tåget hem.

Jobbade några timmar på kontoret i Örebro när jag kom fram.

Stack ut på ett intervallpass löpning när jag kom hem och det rensade hjärnan och fyllde på med energi.

Har packat lite grand inför Englandsresan och trots att det inte är klart har jag kontroll.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.