Tågkoma

Fick förmiddagen i går lite friare än jag räknat med i och med att jag inte kom in på det informationsmöte jag stod i kö till, men utan att det kom några återbud. Använde tiden till att jobba ikapp ackumulerat arbete från veckan jag var i England.

Lunchade tillsammans med arbetsmiljöstrategen och den ansvarige för jämställdhetsarbetet i myndigheten och min kollega som kom in på mötet jag köat till anslöt och delgav vad han varit med om.

Mätta i magen spelade vi in två kompetenspass om OSA-föreskriften och framställan om arbetsmiljöåtgärder.

Kollegan åkte hem och jag stannade kvar nån timme till på huvudkontoret eftersom jag inte kunde boka om mitt tåg.

Kände mig pigg, allert och fokuserad ända tills jag satte mig på tåget och det började rulla, då tågkoman slog till. Slumrade in och sedan var det omöjligt att hålla mig vaken de få gånger ögonen öppnades för att snabbt falla ihop igen.

Sov djup en timme innan jag kunde vara lite mer vaken den andra timmen av resan.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.