Nu kom regnet…

…och blåsten och det ordentligt, jag är ju vid kusten, men det gör inget, det är bara mysigt här inne i vagnen där jag bäddat ner mig och det har varit en strålande fin sommardag där jag tog några timmar på min hemliga strand som jag delar med Öläningarna

Förmiddagen var en sån där fixartid där jag for iväg med cykeln för att köpa tältpinnar, såna där man stoppar i marken och linor till det, glömde nämligen dem hemma och behövde ha till markisen eftersom det skulle börja blåsa.

Trodde att det skulle vara lätt att få tag på här på denna ö fullbelamrad av campare, men icke, fem butiker senare hittade jag vad jag sökte

Hämtade ut nummerlappen till Victorialoppet innan stranden och fascinerades över hur även det loppet växer i storlek.

Christer Hansson

Ett svar till “Nu kom regnet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.