Stolt över min dotter

Tror jag har ett tidigare inlägg med samma rubrik, men va fasen, är man stolt över sin dotter så är man.

Det är så fantastiskt att fått följa en människa från födseln till vuxen och se vad det blev av det och vad min dotter anbelangar blev det en förtjusande modig människa som tar för sig av livet och det gör mig stolt.

All tid tillsammans med henne har varit värdefull och är så än i dag. Med en backspegel tillbaka i tiden och facit i hand skulle jag gjort saker annorlunda i hennes uppväxt och varit än mer närvarande, men det förstod jag inte då eller hade resurser till och därför är jag så glad att det ändå gått bra för henne.

Hon är för alltid min dotter och barn, men också en vuxen självständig person underbar att umgås med det gör mig stolt.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.