Vilken jäkla (intressant) dag

Började förbereda mig redan i går eftermiddag och fortsatte en stund på kvällen inför mötet idag med generaldirektören. Det är ju liksom mycket som står på spel i de mötena och det gäller att vara påläst och skärpt.

Tog tunnelbanan till jobbet så tidigt jag kunde efter frukosten för att få tid att landa på jobbet och läsa in det sista.

Innan mötet med GD hann jag med att gå med en timme på den fysiska skyddsronden på huvudkontoret. Vi gick ju igenom halva byggnaden i måndags.

Mötet med GD blev något annat än jag räknat med. Syftet var att fortsätta prata om den arbetsmiljöskrivelse som jag och min kollega författat. Processen fortsätter och jag hoppas att den leder till gott för verksamheten och medarbetarna.

Lunch tillsammans med huvudskyddsombuden på avdelningen Personligt distansmöte och efter den viktiga kaffestunder i loungen där två chefer från mitt hemmakontor kom fram och hälsade och vi bytte några ord med varandra om nuläget.

Därefter Skypemöte med regionernas huvudskyddsombud.

Varje dag bär på sin egen överraskning och när jag satte mig på tåget hem kändes det som fullbordat.

Tågresan bjöd på ett spontanmöte med tidigare kollegor från mitt lokalkontor och det var kul att se dem och få höra hur de ha det nu på jobbet i en annan del av myndigheten.

Kilade upp på kontoret i Örebro när jag kom fram och mötte två chefer trappen som jag samverkat mycket med och i postrummet fick jag ett snack med min enhetschef.

Fick senare på kvällen veta av en kollega att en nära arbetskamrat fått en chefstjänst just på den arbetsplats som de två kollegorna på tåget jobbar på

Så var det med den dagen….full av möten och överraskningar.

Christer Hansson

3 svar till “Vilken jäkla (intressant) dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.