När ska du gå på semester?

Det måste vara den vanligaste frågan just nu. När ska du gå på semester? I vilka sammanhang jag än hamnar i just nå så kommer frågan, och det är okey. När jag var yngre, kanske till och med ett barn så fanns det två tv-kanaler och hade det gått något bra program eller serie så blev det en gemensam snackis att enas kring i alla sociala sammanhang. Jag tror att det behovet finns kvar än i dag och då blir när ska du gå på semester? en sådan.

Det kommer att lugna ner sig, om inte annat för att jag kommer att gå på semester och då är inte frågan relevant längre. Däremot så börjar nästa gemensamma snackis att rulla  igång i början på augusti. Jaha, du har börjat jobba igen, är det första veckan eller…? Då har vi något nytt att enas kring ett litet tag 🙂

Christer Hansson

20130519-IMG_7970-Edit

20130519-IMG_7970-Edit (Photo credit: jechstra)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.