Paris Marathon

Jag har de senaste åren haft som mål att Berlin Marathon ska bli min första mara utanför Sveriges gränser, men det har har krockat med Lidingöloppet som jag så gärna vill springa. Nu har tanken om att anmäla mig till Paris Marathon växt sig stark.

Det loppet går i april och stämmer bra överens med de långpass som jag ligger på då i mitt marathonprogram inför Stockholm Marathon. Det kommer att förstöra lite både på mina resultat i Göteborgsvarvet och Stockholm men det får jag offra i sådana fall.

Det går att köpa färdiga paketresor men de ligger runt en 8000 kronor vilket jag tycker är mycket pengar. Det är i och för sig bekvämt att köpa det färdiga paketet och bara flyta med, men jag ska försöka att plocka ihop ett eget paket för att jämföra totalpriset.

Christer Hansson

2 svar till “Paris Marathon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.