Här är där där man är…

…och här har man alltid med sig.

Mitt här vaknade upp klockan fem i morse till en strålande vacker morgon vid havet. Endast ägarinnan och jag var vakna och skötte våra bestyr. Hon med att städa i servicebyggnaden och jag med att förbereda resan till Örebro.

Lämnade Borgholm vid halv sju, tidigare än jag räknat med och det kändes skönt att komma iväg innan trafiken och värmen börjat.

Sträckkörde hela vägen förutom alla kissepausar och det var väl bra att dom kom med jämna mellanrum så att jag fick lämna bilen en stund och sträcka på mig.

Första riktiga stoppet blev hos mina föräldrar 30 minuter innan den extra myndighetssamverkan skulle börja på Skype. Har varit inne på ett ärende tidigare i veckan gällande flytten av huvudkontoret och nu hade fack och skydd begärt information från arbetsgivaren om läget.

Nästa stopp blev på Jula, Eko och Biltema för att köpa ihop saker utifrån en lista. Hämtade ut Karmamat på Hemköp och därefter anlände jag hem.

Konstaterade att Sören har jobbat på bra och gräsmattan är fin igen och jag är stolt och fascinerad att jag kunde reparera honom för det såg riktigt mörkt ut ett tag.

Kollade poolen och den såg okey ut.

Har plockat ut och i bilen och tvättat. Fick in mitt träningspass, men inte plocka in bären så det hoppas jag hinna med i morgon förmiddag.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.